Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

METABO WARRANTY


Acumulatoarele Metabo se bazează pe tehnologia Ultra-M. Acestea garantează o corelatie perfectă între mașină, acumulator și încărcător. Datorită tehnologiei de încărcare AIR COOLED, acumulatorii Metabo recuperează încărcarea completă pentru o perioadă minimă de timp.

Beneficiile dvs.: încărcare eficientă și ușoară, utilizarea optimă a energiei și, ca rezultat, durabilitate maximă.

Toate pachetele de baterii litiu METABO Ultra M sunt acoperite de o garanție de 3 ani.Datorită noii tehnologii LiHD, Metabo ca singurul producător din lume oferă o gamă completă de tehnologie de la 400 la 3200 W - de la unelte standard la soluții individuale de sistem. Lucrări care, până de curând, necesită cele mai puternice instrumente de rețea, nu se mai limitează la cablu. Noile acumulatoare LiHD sunt acum oferite cu o capacitate de 4,0 A · h, 5,5 A · h și 8,0 A · h.

 

Descoperă libertatea fără fir - acum un inter-producător!

Cordless Alliance System (CAS) - este un sistem fără fir de la cei mai importanți producători de scule electrice. Acest lucru permite acum o serie de aplicații profesionale, inclusiv cele cu baterii - de la sarcini standard până la sarcini speciale.

Compatibilitate 100% pentru mai mult de 140 de aparate din clasa 18V!

Combinații nelimitate: acum puteți combina cu ușurință mașini, baterii și încărcătoare de la diferiți producători.

CAS - a apărut ca rezultat al cooperării a 13 producători de scule electrice și echipamente: MetaboRothenbergerMafellEisenblätterCollomixHaagaStarmixEibenstockSteinelRokamatBirchmeierEdding și Fischer.

100% Lider în tehnologia de baterii!Află mai mult »