Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

Achitare și livreare

Formarea unei comenzi

După ce plasați o comandă pe site-ul nostru, vom primi o notificare despre comanda dvs. În timpul zilei de lucru, vă vom contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile privind locul și ora livrării bunurilor.

Achitarea

Plata pentru comanda se face in numerar in lei la primire.

La primirea comenzii, trebuie să verificați aspectul mărfurilor comandate în prezența curierului nostru și să plătiți 100% din valoarea produselor specificate în factură.


Livrare in Chisinau

Livrare gratuită de bunuri în Chișinău în valoare de la 1000 lei.

Dacă valoarea bunurilor comandate este mai mică decât suma de 1000 lei, livrarea costă 100 lei.

În Chișinău, livrarea se face în zilele de lucru între orele 9:00 și 18:00; Sâmbătă între orele 9:00 și 12:00, duminica este o zi liberă. De obicei, dacă plasați o comandă înainte de ora 12 - o vom livra în aceeași zi. În orice caz, la momentul comenzii, managerii noștri fac apel imediat la ora de livrare.

Dacă este imposibilă recepționarea mărfurilor în ziua livrării, clientul trebuie să anunțe serviciul de curierat în prealabil. În caz contrar, re-livrarea va fi în detrimentul cumpărătorului.

La primirea comenzii, inspectați cu atenție produsul, asigurați-vă că nu există deteriorări vizibile. Puteți depune cereri privind apariția mărfurilor livrate numai până când bunurile vă sunt livrate prin curier. În caz de refuz al mărfurilor, vă sunt percepute costuri de expediere.


Livrăm în toată țara!

Tot ce este necesar este să alegeți un produs, să-l puneți într-un coș și să plasați o comandă. Iar partenerul nostru, serviciul de livrare Fancourier Moldova, îl va aduce comanda în timp direct la ușa ta, oriunde ai locui! Compania Fancourier Moldova oferă livrare zilnic în Republica Moldova, de luni pînă sâmbătă inclusiv în formatul de a doua zi! Rapid, convenabil și accesibil.

Termeni și cost de livrare:

Prin Moldova. 

În orice zonă a RM în afară de Transnistria.

Livrează serviciul de livrare Fancourier Moldova. 

-  În dependență de graficul Fancourier Moldova

În dependență de tarifele Fancourier Moldova

În suburbii prețurile sunt 10 lei / 1 km.