Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

Cordless Alliance System (CAS) - O baterie, mai multe soluții

Descoperă libertatea fără fir - acum un inter-producător!

Cordless Alliance System (CAS) - este un sistem fără fir de la cei mai importanți producători de scule electrice. Acest lucru permite acum o serie de aplicații profesionale, inclusiv cele cu baterii - de la sarcini standard până la sarcini speciale.

Compatibilitate 100% pentru mai mult de 140 de aparate din clasa 18V!

Combinații nelimitate: acum puteți combina cu ușurință mașini, baterii și încărcătoare de la diferiți producători.

CAS - a apărut ca rezultat al cooperării a 13 producători de scule electrice și echipamente: Metabo, Rothenberger, Mafell, Eisenblätter, Collomix, Haaga, Starmix, EibenstockSteinel, Rokamat, Birchmeier, Edding și Fischer.

100% Lider în tehnologia de baterii!

CAS folosește cel mai puternic sistem de baterii din lume - de la Metabo. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul bateriilor, Metabo este un pionier în tehnologia bateriilor și în domeniul „zonei de construire a bateriilor”.

30 de ani de experiență cu bateriile Metabo!

Din 2009, bateriile de orice generație sunt 100% compatibile între ele - cu toate mașinile și încărcătoarele din clasele lor de voltaj. Acest lucru este adevărat astăzi și va fi adevărat mâine.

Accentul este pus pe 18 V, cea mai importantă aplicație pentru utilizatori profesioniști. De asemenea, LiHD - cea mai puternică tehnologie a bateriilor din lume - este 100% compatibilă cu CAS. Tehnologia acoperă o gamă de putere cuprinsă între 400 și 3200 W și, astfel, asigură o putere suficientă chiar și pentru aplicații cu consum mare de energie.

100% avantaj utilizator!

CAS reprezintă un sistem sofisticat de baterii pe care vă puteți baza acum pentru o varietate de aplicații standard și speciale.

Cum vă este profitabil? - Datorită utilizării multiple bateriilor existente, obțineți avantaje clare în privința costurilor.

CAS oferă, de asemenea, cea mai mare fiabilitate și cea mai mare fiabilitate a investițiilor într-un sistem de baterii garantat și stabil.

 

100% producători de încredere! 100% securitate pentru tine!

CAS Partener - este o asociație specializată, cu un accent clar pe instrumentele electrice pentru aplicații profesionale. Alianța combină puteri inovatoare, produse performante și un obiectiv comun - pentru a face profesioniștii independenți de rețea.