Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

Statie de lucru Milwaukee Packout - un nou sistem de stocare si transport de scule si accesorii

Statie de lucru "Milwaukee Packout - un nou sistem de stocare si transport de scule si accesorii


Sistemul de depozitare și transportare Packout este o noutate absolută în sortimentul Milwaukee. Proiectarea sa durind nu mai puțin de trei ani. Nu este surprinzător faptul că fiecare detaliu este bine gândit, chiar și cel mai mic.


Pentru început, în Packout, conectarea diferitelor module ale sistemului la un altul nu are loc prin dispozitivele de blocare laterale, ca în cele mai multe soluții competitive, dar cu ajutorul mecanismelor speciale de fixare încorporate. Pentru utilizator, prezența lor este exprimată prin "chei" roșii, care sunt responsabile pentru blocarea și deblocarea elementelor.


Prima componentă de bază a ambalajului este un cărucior care poate rezista la o greutate de până la 60 kg și este echipat cu două roți din cauciuc solid cu diametrul de 23 cm, un mâner telescopic, două manivete fiabile și două brațe armate. Există un suport metalic în față și în spate, prin care puteți fixa orice încărcătură, cum ar fi o cutie de carton, cu un cablu de cauciuc sau o frânghie.


Al doilea element al sistemului Packout este o valiză mare cu mâner metalic, care, desigur, poate fi atașat la un cărucior. Este de remarcat faptul că este într-adevăr deschis, fără a se deconecta de la unitatea de bază cu roți. Mărimea și organizarea spațiului interior al acestei cutii vă permit să puneți în mână orice unelte de mână și unelte electrice, precum și accesorii. O tavă specială cu două celule este inclusă în pachetul valizei - cu capacul închis, nu își schimbă poziția și conținutul său nu se amestecă cu conținutul containerului principal.


Cea de-a treia componentă, un caz mai mic, se concentrează pe stocarea și transportarea unui instrument de acumulator, a bateriilor și a unui încărcător (încărcător). În interiorul cutiei de pe fețele laterale în perechi se află unul deasupra celorlalte patru cutii pentru tot felul de lucruri mici - două pe dreapta și două pe stânga. Cu capacul închis, acestea sunt fixate in pozitie rigida.


Căruciorul și carcasele au locuri regulate pentru atașarea etichetei Tick - în centrul suprafeței interioare a capacului. Puteți vedea aceste puncte pe orice fotografie de mai sus, unde capacul este îndoit - există deja etichete de platformă Milwaukee One-Key deja înșurubate peste tot, ceea ce vă permite să urmăriți locația acestui produs.


Al patrulea component Packout - organizat cu un capac transparent. Vă permite, fără a o deschide, să găsiți imediat produsul dorit și să îl protejezi pe cei din coș cu celulele să se miște și să le amestece conținutul. Pentru confortul utilizatorului, organizatorii sunt oferite în două lungimi - de dimensiuni medii și jumătate (în raport cu capacul căruciorului sau valizei).


Capacurile tuturor cutiilor și ale organizatorului Packout sunt etanșeizate cu o bandă elastică așezată în jurul perimetrului, ceea ce a făcut posibilă obținerea unui grad ridicat de protecție împotriva prafului și a umidității - IP65. În consecință, niciun fel de probleme meteorologice nu sunt îngrozitoare pentru conținutul lor, fie că este vorba de ploaie, zăpadă, vânt puternic etc.

Cel de-al cincilea element este o geantă moale, spațioasă, cu un capac deschis și multe compartimente și buzunare diferite pentru depozitarea convenabilă a tuturor tipurilor de lucruri. Pe partea laterală există două bucle pentru fixare, de exemplu un nivel al clădirii. În plus față de mâner, sacul are o curea de umăr, astfel încât să îl puteți transporta fie în mână, fie peste umăr. Și, din moment ce este compatibil cu sistemul de Packout jos este transportabil și ca parte a unei mari „stive“ de camioane, cutii, organaizere, etc Disponibil în două inerpretari, în lungime - completa și jumătate. Designerii de la Milwaukee au avut grijă de utilizatorii care au casete HD clasice în arsenalul lor și au oferit un adaptor prin care casetele "vechi" se interfață cu noul sistem Packout.


Pentru a confirma forța costumului Packout, un bloc mare de beton poros a fost "aruncat" de mai multe ori chiar în fața ochilor noștri. Desigur, nu a făcut fără zgârieturi, dar integritatea cutiei nu a fost ruptă.