Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

METABO-primul polizor unghiular din lume diametru de 230mm cu acumulator

Noul Metabo este un titular absolut, primul polizor unghiular reîncărcabil din lume cu un diametru maxim de 230 mm pentru această categorie de scule (cerc, disc) care lucrează la două baterii de 18 volți.


Metabo WPB 36-18 LTX BL 230

Repartizator unghiular reîncărcabil (2 x 18 V) cu două mâini

Pentru a lucra cu polizoare unghiulare de 230 mm necesită o putere mare a motorului, iar în cazul tehnologiei bateriilor - și baterii de mare capacitate. Apariția unor astfel de modele a fost "împiedicată" de o singură circumstanță. Uneltele de frezat cu unghiuri funcționează în condiții dificile: de cele mai multe ori se aprind și se opresc, iar după pornire și pentru o scurtă trecere în gol, acestea trebuie să fie gata să treacă imediat la sarcina maximă. În general, consumul de energie la locul de muncă se schimbă constant și foarte rapid. Pentru baterii "mari" "bulgari", sunt necesare baterii de mare capacitate, capabile să funcționeze în același mod "neuniform", pe lângă faptul că oferă o cantitate maximă de energie într-un timp scurt și nu supraîncălzesc până când protecția termică nu se deplasează.


Toate aceste cerințe sunt îndeplinite de o nouă serie de baterii litiu-ion Metabo LiHD, având o capacitate de până la 7,0 A * h și mai productivă decât bateriile "generației anterioare". Acestea sunt disponibile în două linii - 18 și 36 V. Ruloul unghiular prezentat primește energie de la o pereche de baterii de 18 V, iar o modificare care funcționează pe o singură baterie de 36 V este de asemenea disponibilă mult timp - Metabo WPB 36 LTX BL 230. Conform principalelor caracteristici și caracteristici, ambele LBM sunt similare, la putere - în nici un caz inferior omologilor rețelei lor. (Apropo, familia de unelte fără fir Metabo care funcționează de la 2 baterii de 18 V.


Ca toate modelele de această mărime, acest "polizor unghiular" se referă la ambele mâini - necesită o menținere cu ambele mâini. Mânerul posterior poate fi rotit în raport cu corpul mașinii, butonul de blocare este situat pe partea superioară a acestuia. Aceasta este, de asemenea, o formă destul de frecventă de execuție a polizorilor unghiali dimensionali - pentru a facilita funcționarea în poziții spațiale diferite. Mult mai puțin comun este versiunea închisă a mânerului din spate aplicat aici - aceasta este o protecție suplimentară pentru mâna utilizatorului.


Comutatorul este "întreaga lungime a mânerului", cu un blocator instalat pe acesta dintr-un start accidental. Pentru a începe, trebuie mai întâi să mutați blocatul înainte, apoi puteți apăsa deja comutatorul. Fixarea comutatorului nu este furnizată.


De asemenea, merită acordată atenție protecției acumulatorului - o placă de oțel care acoperă partea din față.


În general, este ușor să se ajungă la o concluzie cu privire la ceea ce funcționează modelul: aceste caracteristici vor fi convenabile nu numai în timpul construcției, ci și în cazul diferitelor servicii de urgență și de salvare, care de multe ori trebuie să lucreze în condiții înghesuite, în absența unei surse staționare de alimentare . Adâncimea de tăiere - până la 77 mm.


Polizorul este echipat cu un motor fără perii complet protejat de praf, indicat de literele BL în numele său. Motorul este echipat cu sisteme de pornire ușoară, protecție la suprasarcină și repornire, există un sistem electronic de oprire a declanșării atunci când discul este blocat și o frână cu arbore oprește rotirea discului după eliberarea comutatorului.


Mânerul suplimentar cu anti-vibrații Metabo VibraTech (MVT) poate fi instalat în trei poziții. Mânerul principal are o acoperire din cauciuc anti-alunecare, care reduce și vibrațiile transmise mâinii.