Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

Hitachi devine HiKoki

HiKoki este un nou nume pentru uneltele electrice Hitachi, echipamentele electrice și echipamentele pentru grădină

Producător japonez de scule electrice, echipamente electrice și echipamente de grădină HITACHIKOKI deschide un nou capitol în istoria sa.


Hitachi devine HiKoki - aceasta este o nouă rundă de dezvoltare a brandului de renume mondial. În iunie 2018, numele companiei HitachiKoki va fi schimbat în KokiHoldings Co., Ltd., iar din octombrie 2018 vor începe livrările de produse sub noul brand. De acum înainte, toate uneltele, echipamentul energetic și echipamentele de grădină de la HitachiKoki vor fi livrate sub marca HiKoki (pronunțată [hi-ki]).


Managing Director al Koki Holdings Europe GmbH Yasushi Fukui: "Fondul de investiții KKR a achiziționat acțiunile companiei noastre de la proprietarul său anterior, concernul Hitachi Ltd. - în primăvara anului 2017. Acest eveniment a marcat începutul unei noi ere și a deschis mari oportunități pentru dezvoltarea afacerii noastre. În noul statut, compania va continua să dezvolte și să producă instrumente electrice de înaltă calitate pentru utilizatorii profesioniști. HiKoki înseamnă calitate, performanță și inovație. Consumatorul așteaptă acest lucru de la noi, și vom rămâne în continuare în conformitate cu tradițiile și valorile noastre. Vom profita de noi oportunități și vom continua să crească ".


Noile caracteristici și perspective

Dl. Fukui vede mari perspective pentru producătorul japonez de pe piața europeană: "Ca parte a îngrijorării Hitachi Ltd. Am construit un brand puternic și de succes al unuia dintre cei mai mari producători de scule electrice din lume. În viitor, intenționăm să ne dezvoltăm avantajele și să creștem faima. Marca HiKoki este o unealtă electrică de înaltă tehnologie, proiectată pentru lucrări de zi cu zi grele pe șantierele de construcții și de fabricație. În cadrul mărcii HiKoki, compania noastră va continua activitatea începută de concernul Hitachi în Europa și, ca și până acum, va fi ghidată de cerințele consumatorilor și de specificul muncii pe o anumită piață. Împreună cu KKR, HiKoki va continua dezvoltarea și va folosi noi oportunități și resurse pentru a-și atinge obiectivele. Dealerii și consumatorii noștri vor beneficia cu siguranță de această strategie. Pentru o creștere constantă, vom crea modele avansate de instrumente electrice, despre care lucrăm acum. "


Strategie de excelență tehnologică și conducerea în calitate

Numele mărcii corespunde valorilor principale ale companiei. "Koki" înseamnă în japoneză "echipament industrial", iar prefixul "Hi" înseamnă "tehnologie avansată și leadership în producția de calitate". Compania este deosebit de mândră de avantajele sale pe piață și de o gamă largă de produse: modele selectate în mod optim de ciocane rotopercutoare și mașini de foraj, mașini de tăiat unghiuri high-tech, o nouă tehnologie a uneltelor cu acumulator multi-volt.


Potrivit lui Fukui, în activitatea sa, compania se concentrează întotdeauna pe nevoile reale ale clienților săi: "Companiile de construcții și utilizatorii profesioniști sunt principalii consumatori ai produselor noastre. Acestea folosesc, de regulă, echipamentele cele mai fiabile și brandurile dovedite, iar noi le dezvoltăm și fabricăm instrumentele ".


Una dintre evoluțiile unice ale Hitachi (HiKoki) este motoarele fără perii, care sunt echipate nu numai cu instrumente reîncărcabile, ci și cu unelte de rețea cu putere mare. Perforatoarele și ciocanele cu motoare de rețea fără perii sunt unice, deoarece necesită o întreținere minimă și, în același timp, păstrează o fiabilitate ridicată. Acest lucru crește considerabil productivitatea și capacitatea lor de a lucra fără întrerupere pentru o perioadă lungă de timp.


Un astfel de grup de produse, cum ar fi nailara (capsatoare), este inovatoare și are un mare avantaj competitiv pe piață. În "Hitachi" au reușit să combine cele mai bune calități ale uneltelor pneumatice și bateriilor. O nouă generație de motoare echipate cu un compresor de înaltă presiune încorporat, alimentat de o baterie. Bateria încorporată asigură autonomie și ușurință în utilizare în combinație cu scule pneumatice de înaltă performanță și viteză. Această soluție este unică.


O alta dezvoltare unica a companiei este noul instrument de acumulare Multi-Volt, care va fi introdus pe piata in mai 2018. Bateriile noii generații Hitachi (HiKoki) pot funcționa cu instrumentul atât la 36 V, cât și la 18 V. Aceștia au aceeași mărime și greutate ca bateriile existente de 18 volți. Electronica recunoaște tipul de instrument și comută conexiunea necesară și tensiunea furnizată de baterie. O astfel de versatilitate este în special în ceea ce privește cererea de instrumente cu motoare puternice. Când este alimentat de o baterie de 36 volți, va fi nevoie de jumătate din curent pentru a ajunge la aceeași putere ca cea de 18 volți. Datorită curentului redus, bateria se încălzește mai puțin și poate produce mai multă energie. Noua tehnologie Multi-Volt va fi utilizată pentru toate modelele de instrumente pentru baterii, unde este nevoie de un motor puternic.


Informatii despre companie Hitachi (HiKoki)

Hitachi (HiKoki) a fost, este și va rămâne o companie cu experiență și înaltă tehnologie, cu mai mult de 70 de ani de istorie. În prezent, are aproximativ 6500 de angajați.

Noul brand are obiective ambițioase: este de așteptat ca până în 2020 vânzările companiei să fie de 2,7 miliarde de dolari SUA. Pentru comparație: HitachiKoki în 2017 a avut un rezultat în vânzări de peste 1,8 miliarde USD.

Biroul central al Hitachi Koki Co., Ltd., este situat în Tokyo (Japonia). Compania este un producător de frunte de scule electrice profesionale și oferă o gamă largă de echipamente profesionale pentru majoritatea industriilor, precum și o selecție cuprinzătoare de consumabile și accesorii. Pozițiile cheie ale gamei HitachiKoki (HiKoki): perforatoare și mașini de înșurubat, unelte cu acumulator, unelte pentru prelucrarea metalelor și a lemnului, echipamente pentru grădinărit, generatoare.