Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

DEJA IN VINZARE

Dragă vizitator! Acest articol prezinta o informație introductivă, mai multe detalii despre instrument și accesorii găsiți în secțiunea cataloage, apoi în catalogul MILWAUKEE. Magazinul nostru are deja o gamă larga de accesorii, iar începând cu ianuarie 2019, va fi prezentată o gamă similara de unelte electrice și sisteme cu acumulatoare MILWAUKEE. De asemenea, dacă este necesar, puteți comanda cu livrare oricare dintre instrumentele prezentate în catalog.

Istoria companiei "MILWAUKEE"

Din momentul apariției acestei companii în 1924, toate activitățile sale au vizat exclusiv obținerea celor mai bune scule electrice și accesoriale grele care ar fi disponibile utilizatorilor profesioniști. Astăzi, numele Milwaukee este garantul calității, durabilității și fiabilității instrumentului profesional pe care compania îl produce. În prezent, Milwaukee Electric Tool Corporation are aproximativ 1.000 de angajați în întreaga lume. Astăzi, compania continuă să stabilească noi standarde în industria sa și identifică, de asemenea, utilizatorii profesioniști de toate tipurile de instrumente cu direcționare (linia include mai mult de 500 de instrumente diferite și peste 3,5 mii accesorii). De-a lungul întregii perioade a existenței sale, principala caracteristică a companiei este calitatea produselor fabricate, chiar dacă criteriile s-au schimbat semnificativ. Calitatea este asigurată prin utilizarea celor mai noi tehnologii în producție de către Milwaukee. Una dintre componentele succesului acestei companii este nu numai instrumentele, ci și oamenii care se implică în producția lor. Prin urmare, fabricarea uneltelor și accesoriilor Milwaukee este realizată de persoane autorizate, care sunt motivați să primească produse de o calitate decentă. În producție, accentul este pus pe nevoile clienților și pe faptul că este posibilă creșterea productivității muncii fără a compromite calitatea produselor.


Sistem de baterii MILWAUKEE ® M18 ™


Platforma bateriilor MILWAUKEE® M18 ™ reprezintă sinergia maximă a puterii profesionale, a greutății reduse, a performanțelor extreme și a ergonomiei excelente. Datorită bateriilor reîncărcabile REDLITHIUM-ION ™ pentru o durată de neegalat combinată cu un motor patentat fără perii și o tehnologie electronică inteligentă, M18 ™ modifică regulile jocului. Concentrându-se pe creșterea productivității profesioniștilor, MILWAUKEE® oferă peste 135 de soluții care sunt pe deplin compatibile cu familia M18 ™, cea mai rapidă platformă de baterii de 18V pe piață.
Scule electrice MILWAUKEE


Instrumentul Milwaukee este conceput pentru a face munca intensă intensă în cele mai dificile condiții. Datorită dezvoltărilor proprii, compania a reușit să câștige un loc de muncă pe piață ca producător de scule electrice moderne. Toate produsele companiei corespund celor mai înalte standarde de calitate. Prin urmare, pentru a cumpăra unelte electrice Milwaukee preferă, atât meșteșugari profesioniști cât și meșteri. Uneltele electrice Milwaukee sunt în mare cerere în întreaga lume. Nomenclatorul include mai mult de 500 de modele de unelte. Această linie include burghie, mașini de șlefuit, ciocane și burghie, șurubelnițe pentru pistoale, ferăstraie, o gamă largă de unelte și accesorii fără fir pentru aproape toate produsele fabricate. Sculele electrice Milwaukee se caracterizează prin cea mai mare fiabilitate. Se recomandă pentru utilizare industrială în modul de încărcare extremă. De-a lungul întregii durate de viață, sistemele electronice fiabile oferă acestui instrument o funcționare neîntreruptă și o mare resursă, precizie și confort.Sistem de baterii MILWAUKEE ® M12 ™Sistemul de baterii MILWAUKEE ® M12 ™ asigură durabilitate și putere industriale într-o dimensiune compactă, care vă permite să lucrați în locuri greu accesibile. M12 ™ introduce unelte inovatoare cu acumulator, transformând unelte de mână ineficiente, cum ar fi tăietori de cablu și tăietori de țevi pentru țevi de cupru, în mașini avansate alimentate cu baterii Milwaukee REDLITHIUM ™. Peste 75 de soluții unice fac familia M12 ™ cel mai mare sistem de baterii subcompact de pe piață. Flag-ul acestei familii: Colecția M12 FUEL ™ - scule electrice de înaltă performanță fără fir proiectate și fabricate pentru performanțe de neegalat. Milwaukee își confirmă poziția de lider în industrie, incluzând trei inovații exclusive: cel mai bun motor POWERSTATE ™ fără perii, bateria REDLITHIUM ™ și sistemul inteligent REDLINK PLUS ™. M12 FUEL ™ oferă putere, timp de funcționare și productivitate de neegalat de către un profesionist.