Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00
comandã maib liber gratuit
4 rate a cite lei | 0 %

WolfCraft (3750000)

Art. 3750000

Set universal de dibluire WolfCraft (3750000) - constă dintr-un șablon de găurire cu menghină de prindere, un burghiu pentru lemn cu diametru de 8 mm și opritor de adâncime și 40 dibluri din lemn. Acesta reprezintă dotarea perfectă pentru toate îmbinările plate, de colț și în T. Cu menghina îndemânoasă pentru scânduri și șablonul de găurire fixați prima scândură în bancul de lucru. Poziționați a doua piesă din lemn și fixați-o cu ajutorul celor două menghine, în poziție orizontală sau verticală. Șablonul de găurire are rol de menghină pentru piesele de lemn, dar și de șablon pentru găurire. Cu cele 2 rânduri de bucșe de găurire triple pentru dibluri de 6, 8 și 10 mm puteți obține perforații identice la exact aceeași înălțime. În plus, pentru fiecare dintre cele 3 mărimi ale diblurilor există un nut de ghidare corespunzător pentru prinderea diblurilor inserate - astfel de exemplu este posibilă poziționarea exactă a găurilor pentru dibluri la îmbinările în T. Găurile din suprafețele de lemn nu trebuie realizate la mai mult de 2/3 din grosimea lemnului, aici opritorul în adâncime fiind extrem de util mai ales la îmbinările de colț și în T. Cu ajutorul acestuia, adâncimea de găurire poate fi reglată în mod fiabil.

Îmbinări plate

Pentru îmbinările plate, suprapuneți cele două scânduri pe blatul de lucru și fixați-le cu elementul auxiliar de dibluire și cele două menghine. Datorită alezajului din bucșele suprapuse, aveți garantat găuri potrivite exact pe muchiile frontale.

Îmbinări de colț

Pentru îmbinările de colț, inserați invers menghinele pentru a putea fixa a doua scândură în unghi drept. Astfel puteți să potriviți gaura frontală din placa de bază cu gaura din peretele lateral. Opritorul de adâncime furnizat vă ajută să nu găuriți prea adânc. Acum șablonul de găurire poate fi împins de-a lungul muchiei până la următoarea poziție de găurire. La final întoarceți menghinele pe cealaltă parte pentru ca șablonul de găurire să poată determina cu precizie și gaura de la exterior.

Îmbinări în T

Pentru îmbinările în T, lipiți mai întâi diblurile în partea frontală a plăcii de bază. Marcați poziția plăcii de bază pe peretele lateral cu ajutorul unui creion. Cu un marcaj pe șablonul de găurire stabiliți mai ușor distanța dintre placa de bază și marcajul anterior. Împingeți nutul de ghidare peste diblu, aveți astfel, garantat, găuri potrivite perfect. Găuriți, lipiți, gata - niciodată nu a fost mai ușoară realizarea îmbinărilor exacte cu dibluri rotunde. 

 Germania — Țara de origine

Verificați disponibilitatea mărfurilor la operatorii noștri la numarul: 061-090-097 sau 068-780-111

1.010 MDL

comandã maib liber gratuit
4 rate a cite lei | 0 %
Recomandam
Produse asemănătoare

Toate informațiile furnizate pe site-ul web imperia.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au caracter pur informativ și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil al RM. Numărul. 1107 din 06/06/2002. Pentru informații detaliate privind disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 -(22)639-240, +373-(22)571-827 sau +373(61)090-097.

Caracteristicile și echipamentul mărfurilor pot fi modificate de producător fără notificare.

Opinii

Spune-ţi opinia

{**}