Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

NOILE PRODUSE METABO

NOILE SISTEME METABO 12V - deja în vânzare

Noile masini cu acumulator Metabo 12 V vă ușurează munca zilnică. Avind o greutate redusă se potrivesc ideal in mina ta.  Mici, compacte si foarte puternice. Greutate redusă. Mai multă putere.  


Acumuloatoare compacte cu capacitate mare.

  1. Suport subțire și confortabil pentru o aderență optimă
  2. Greutate redusa pentru o muncă indelungata, indeosebi deasupra capului
  3. Dimensiunea redusă facilitează accesul în spații înguste
  4. Foarte compact datorita acumulatoarelor Li-Power
  5. Motorul brushless fara perii pentru o eficiență maximă în orice sarcina
  6. Putere mai mare datorită tehnologiei acumulatoarelor Metabo LiHD

Metabo MFE 40 are o dimensiune compactă, greutate redusă, un motor puternic și este capabil să lucreze cu trei discuri diamantate, ceea ce duce la o creștere semnificativă a vitezei de lucru, deoarece în cele mai multe cazuri se obține imediat strobe.

Soluția ideală la instalarea cablajelor electrice: așezarea cablurilor și țevilor de protecție sub tencuială cu o adâncime de frezare de până la 40 mm. Viteza maximă de avansare datorită motorului puternic, vitezei constante și cutiei de viteze cu două trepte de înaltă performanță. Carcasă din aluminiu turnată sub presiune rezistentă, cu roți din cauciuc și poziție optimă a mânerului pentru o conducere ușoară. Tăierea cu împingere pentru o vizualizare optimă a liniei de marcare. Lățimea și grosimea tăieturilor reglabile. Metabo Marathon cu protecție patentată împotriva prafului pentru o durată lungă de viață. Tacho-Constamatic (TC) electronice cu undă de plumb: executarea rapidă a lucrărilor datorită numărului aproape constant de rotații sub sarcină. Sistem electronic de pornire soft și repornire pentru o funcționare sigură. Semnalul LED indică o încărcare excesivă sau o protecție activă de repornire. Curățați funcționarea fără praf atunci când sunteți conectat la un aspirator de construcție universală Metabo (certificat cu ASR 35 M ACP). Potrivit pentru tăierea canelurilor de până la 30 mm lățime fără coastele mediane într-o singură operație de lucru (cu accesoriu special). Cu o roată de tăiere cu diamant poate fi folosită pentru tăiere. Metabo Ambreiaj automat de siguranță S-automată: deconectarea mecanică a unității atunci când discul este blocat pentru a asigura siguranța în timpul lucrului.Metabo HO 26-82 este un model ergonomic, comod și ușor de utilizat, cu o bază frezata din aliaj de aluminiu durabil. Instrument profesional excelent pentru rezolvarea unei game largi de sarcini de complexitate ușoară și medie.

Rindea comoda și usor manevrabila,potrivita pentru rindeluire si prelucrarea marginilor. Reglarea precizionata a adâncimii de așchiere și adâncimea unei pliante.Talpă din aluminiu turnat sub presiune, cu canelură V-tip pentru o șanfrenare ușoară. Suport paralel pentru ghidarea precisă a mașinii de tăiat Zona de lângă mâner cu pad anti-alunecare Softgrip. Posibilitatea de a conecta un aspirator universal. Adaptor cu unghi pentru eliminarea cipului controlat. Colectarea usoara a prafului cu ajutorul sacului de praf din material textil pentru lucrul fără aspirator. Manipulați în planul planificatorului pentru a seta mașina și pentru a proteja piesa de prelucrat. Înlocuirea ușoară a cuțitelor de pivotare durabile cu carburi.
Metabo LSV 5-225 și LSV 5-225 Comfort Grinder este soluția ideală pentru șlefuirea eficientă a zidurilor  în volume mari. Datorită mânerului lung și bazei mari de șlefuire, veți putea lucra pe pereți și plafoane fără probleme, în timp ce petreceți un minim de timp "sărituri" de-a lungul schelei. În plus față de confort, Metabo LSV 5-225 Comfort oferă un avantaj distinct în calitatea muncii efectuate. Pentru a aduce peretele în stare perfectă, nu aveți nevoie de prea mult timp și efort. O soluție excelentă pentru decoratori interiori și pentru masterat din ghips.

Pentru șlefuirea confortabilă a suprafețelor spatluite în zona pereților și a plafoanelor. Plug-in LED lumina pentru detectarea a defectelor și prelucrarea neregulilor și zgârieturilor. Balanța optimă în timpul funcționării datorită amplasării centrului de greutate al mașinii nu este în partea superioară. Abilitatea de a schimba lungimea: scurtată sau prelungită fără unelte pentru utilizarea în încăperi înguste sau în încăperi cu tavane înalte. Lungimea totală poate fi mărită la 2,1 m cu un element de extensie suplimentar (accesorii). Tehnologia M-Clean: îndepărtarea eficientă a prafului prin corp fără furtun pentru o flexibilitate maximă în utilizarea capului de șlefuire Marginile de șlefuire și tranzițiile în apropierea marginilor - economisind timp și eficiență. Adaptarea ideală a capului flexibil de șlefuire la suprafață pentru rezultate bune. Rezultatele optime datorită jantelor cu perii, care se adaptează la suprafață. Vario-Constamatic (VC) electronice cu undă de undă completă controlează viteza în conformitate cu proprietățile materialelor și o mențin aproape neschimbate sub sarcină. Tub ergonomic din aluminiu și mâner tip-T pentru o exploatație confortabilă într-o mare varietate de poziții de lucru. Dacă este necesar, înlocuirea simplă și rapidă a axului direct la șantier fără a folosi unelte. Abilitatea de a lăsa mașina deoparte fără a răsuci furtunul și cablul. Cea mai largă gamă de unelte de șlefuit pentru orice lucrare. Posibilitatea de a conecta un aspirator universal.