Creat de experți
pentru profesioniști

Moldova, Chisinau, Dacia 15/1
Lu-Vn: 9:00 - 18:00 | Sb: 9:00-15:00

Strung de banc pentru lemn

Strung pentru lemn - perfect pentru toate tipurile de prelucrare a lemnului

Strungul este potrivit în principal pentru lucrul cu lemnul. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât utilizarea individuală este posibilă fără probleme.Modelele sunt în majoritate identice în structură. De obicei, constau dintr-o unealtă de strunjire, o muchie de tăiere, un arbore și o căruță glisantă. Unele modele au, de asemenea, o odihnă practică de mână, care asigură siguranța utilizatorului la rotire.


5.150 MDL

JET JWL-1440

Strung

5.800 MDL

Holzstar DB 305 Vario

Strung pentru lemn

7.890 MDL

Holzstar DB 450

Strung pentru lemn

10.990 MDL

18.250 MDL

Holzmann VD1100N

Strung prelucrare lemn

31.250 MDL

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Adesea, strungurile diferă dacă au unul cadru au sau nu. O comparație a prețurilor la strungul lemnului le diferențiază de ofertele care oferă doar o mașină de strunjire a lemnului. Cadrul de bază este bine conectat la mașină și astfel se activează profesional Muncă. Avantajul acestor strunguri de rotire complete este că roada creată de rotație cade direct pe podea și nu rămâne pe blatul mesei. În plus, există multe tăieturi pentru scule sau opțiunea de a înfășura în mod invizibil cablurile de alimentare în multe cadre de bază.

In vederea selectarii strungului de prelucrare a lemnului, trebuie luata in calcul distanta dintre varfurile acestuia, acesta distanta ne indica lungimea cea mai mare care o poate avea bucata lemn de prelucrat. In mod cert, va trebui evaluat si indicele circumferintei maxime.

Avand in vedere cele doua variabile, operatorul va putea inlatura tipurile de masini de care nu are nevoie. Sunt multe domenii care utilizeaza aceste echipamente si din aceasta cauza fabricantii echipeaza sau se pot monta ulterior aceste dispozitive de copiat, folosite pentru a multiplica o bucata denumita matrita si care va realiza o bucata asemanatoare cu cea dintai.

Este foarte important ca strungul sa detina un dispozitiv de copiat sau sa existe o modalitate de ajustare ulteriora a unui asemenea sistem, acest lucru fiind necesar pentru a duplica diferite piese prin procedeul de copiere, avand ca sarcina fundamentala optimizarea timpului in procesul de multiplicare.

Rotatia arborelui, care consta in valoarea minima si cea maxima permisa si modalitatea de alegere a vitezei sunt alte elemente importante in selectarea strungului pentru prelucrarea lemnului. Aceasta setare este esentiala deoarece nu orice esenta de lemn se manifesta identic la o viteza aleasa, la fel cum lemnul se manifesta distinct la strunjire.

Accesoriile de fixare sunt foarte importante pentru procesul de centrare a bucatii folosite pentru prelucrare, esentiala in procesul de strunjire pentru realizarea de piese din lemn. Un strung adecvat este esential in procesul de prelucrare a lemnului, deci trebuie luate in calcul recomandarile expuse. Va punem la dispozitie gama profesionala de strunguri pentru lemn cu cel mai bun raport pret / calitate.

Citiți integralAscundeți